Du må logge inn for å opprette emner og besvare eksisterende forum-tråder.

Utvisning...

I en kjent lakseelv på Vestlandet er det tatt en fisker som har innrapportert fangst tatt med spinner. Elven har forbud mot bruk av spinner og har derfor utvist fiskeren for sesongen 2018 og laksen er strøket fra fangstbørsen. Det ønskes debatt på dette og også meninger om spinnerfiske..

Det er en stygg tendens i laksefiske. Litt etter litt overtar de bemidlede fluefiskerne alle elvene. Til og med elver som ikke normalt fiskes med flue. Det er forståelig sett ut fra et forvaltningshensyn, og da tenker jeg på investeringer som skal tilbakebetales. Men det er vel ikke riktig at "gamlingen" som sitter på sekkstolen sin og lærer marken å svømme, skal fortrenges? Alle trenger å komme seg ut, gjerne treffe andre og ta en laks om en er heldig. Han skader ingen.  Det er helt vanlig landet over å prøve forskjellige sluker og spinnere for å få napp. Sist det store forbudet kom, tok di vekk rekene. Ble for enkelt å fiske. Lukta tiltrakk seg fisk og det er ivrige folk som vil ha vekk makkafisket. At man nå går til angrep på spinnerfiske er totalt feil. De snakker om dregging av laks, at noen tar av spinnerbladet. Kanskje disse kjenner seg selv igjen på andre. Leit dersom det er sånn. Men hva da med Jensensluk eller Møresild?? blir vel forbud mot dette også. Mener at det er holdninger innenfor laksefiske vi må bearbeide ikke redskapsfjærning….la folk fiske med all lovlig redskap og respekter skrevne og uskrevne lover i elva og hverandre. Ingen vil vel ha tomme elver???

Hello! If you want to advertise, please contact us at laksefiske.inorge@hotmail.no. If not; this is a forum for salmonfishing and you are not welcome so please exit from our site
Admin

Dette er forumet vårt!

Her vil vi legge ut temaer som berører laksefiske og alt som er relatert. I dag skriver vi 1. august og det har for de fleste elvene vært et fantastisk fiske. Mye storlaks er kommet på land og mye er C &R. Vi i «Laksefiske i Norge» skal prøve å forholde oss nøytralt til dette, men vil gripe inn dersom diskusjonen blir ubehagelig for oss eller innlegger. Foreløpig vil foumet være åpent.

Vi ønsker ingen sensur: Kom igjen og uttal deg…..