Invitasjon til Tilbydere

posted in: Blogg | 0

Guide til Laksefiske i Norge.

Vi lager en guide for laksefiskere i Norge. Vi ønsker å tilby å markere ditt fiske(valdeiere) din butikk, overnatting og spisesteder som kan være interessant for fiskere, i ett norgeskart

For å hjelpe alle som ønsker ditt vald, ønsker vi at alle valdeiere, elvetilbydere, fiskeutstyrsbutikker osv hiver seg rundt og blir med på dette. Mange vil nok si at de er på Elveguiden sitt kart, men dette er noe helt annet, spesielt for de av tilbyderene som ønsker å stå fritt til å distribuere sine egne fiskedøgn. Mange ønsker direkte kontakt med kunden og dette skal gjøre det lettere for kunden å finne frem til deg og fiskeplassen du tilbyr. Vi legger opp en pris på kr.250 pr år (365 dager løpende fra betaling). Og du vil kunne få lagt inn din Facebookside og/eller din nettside på vår kartløsning. Ikke minst vil kjøperne (les fiskeren) se sin plassering på kartet og få guidet kjøreløsning frem til valdet med kjøreavstand osv. Fiskerne kan også velge direkte på kartet eller på registeret hvor han vil. Enkelt og greit for alle.

Namsen
Suldalslågen
Namsen

Målet er at fisker kan finne nye plasser å fiske, bruke kartet i planlegging og finne nye opplevelser, samt lett kunne komme i kontakt med tilbydere, da de er listet opp under kartet med kontakt-info og link til hjemmesider eller facebookside.

Ønsker du å være i kartet som tilbyder? Vi tilbyr ett års oppføring for kr.250,- For  dette får du/dere markering i kartet, med litt info, kontaktinfo og eventuelt link til egen hjemmeside/facebookside. (Se kart)

Vi presenterer alle nye i kartet via Facebooksiden vår etter at de er lagt ut i kartet, da når du ca 25.000++ (10 dobling i sesong) fiskere i målgruppen for Laksefisker i Norge.

Det skal ikke mange kunder til føre kostanden dekker seg selv!. Vi ønsker at dette skal være så rimelig som mulig slik at vi får samlet flest mulig i kartet.

Beskrivelse av tilbudet

Som tilbyder på Guiden til «Laksefiske Norge» gir du alle en mulighet til å finne frem til ditt vald/elv eller din butikk for fiskeutstyr o.a.

Ved å abonnere er ditt vald synlig på flere måter.: Brukeren kan gå direkte på «markør og klikke på den og få informasjon. Brukeren kan også klikke på detaljer på plakaten og få opp din nettside eller facebookside (det velger du). Ruteplanlegging til ditt vald fra «hvorsomhelst» er også lagt inn her.

Som abonent til kr 1000 pr år får du din markør med opplysninger på kartet. Nettside eller facebooksiden din lagt inn under (knapper) «detaljer» og kjørerute til deg! Vi tar også gjerne i mot delinger fra ditt vald til vår facebookside.

Synes du dette er for dyrt? Se hva det koster å reklamere i tilsvarende media! Vi garanterer at kartet blir flittig brukt og blir verktøyet mange vil bruke!

Vil du være med på kartet og trykker linken for betaling ,så er dette en sikker betalingsløsning for deg og for oss. Dersom du ønsker å betale direkte til konto kan du sende oss en E-post: Laksefiske.inorge@hotmail.no eller ta kontakt på telefon 962 24 964 eller sende oss en PM.

Vi trenger opplysninger om ditt vald (Hvor og navn) Hjemmeside, ev. Facebook-side slik at vi kan linke dette opp mot vår app og din markør i kartet. Din Logo eller et pent bilde fra valdet kan også brukes. Ligger du ikke på “Google Map” fra før (eller feil plass) ordner vi det også!

Ønsker du å se mer eller komme i kontakt med oss klikker du på lenken under:

https://www.laksefiskeinorge.no/Skjema/