Vi oppretter egen YouTube-kanal. Dere kan sende inn deres videoer og tekst til oss og vi legger det inn her.

Kjempeflink med enhåndstanga Eine, hadde en liten laks på et øyblikk (11.juli 2023)

Ditt medlemsskap – ditt eierskap ???Foreningen laksefiske i Norge” er en forening spisset inn mot laksefiskerne og alt rundt og i elvene våre. Vi skal fremme gleden og ansvaret ved forvaltning og fiske av laks i alle våre lakseførende vassdrag. Foreningen skal arbeide for gode tilbud til medlemmene og fremme eksisterende og nytt lovverk for laksefiske. Vi skal også være en høringsinstans for det samme og hjelpe til i alle henseende innenfor laksefiske i elvene våre. Ta en rundtur på lenka nedenfor å se hva og hvem vi er!!https://www.facebook.com/1411047682454848/posts/3437604393132490/

LAKSEFISKELOTTERIET 2021 OG PRESENTASJON AV PREMIER OG FISKESTREKNING


LAKSEFISKELOTTERIET 2020 OG PRESENTASJON AV PREMIER OG FISKESTREKNING

Du finner info om Lotteriet og hvordan å bestille lodd her: https://www.laksefiskeinorge.no/laksefiskelotteriet-2019/ Vi gjør oppmerksom på at det til nå er solgt flere lodd enn det vi har igjen for salg…. (27.nov.2019)

Vi stopper loddsalget (dersom det er flere lodd igjen – 20.febr. 2020 og det er bindende påmelding til lotteriet. Lodd som ikke betalt innen trekning, faller ut og blir oppgitt som ugyldige, før trekning av nytt vinnerlodd).

Ditt/dine loddnummer tilsendes på din E-post (samme som du bestillte lodd på) ved bekreftet betaling av lodd til vår konto. (som bekreftelse på din innbetaling).

Vi fikk en del spinnere fra @Jan Pilgaard og @FC-spinnere. Disse ønsker vi å gi bort til et tilfeldig valgt bilde av barn og fiskeglede. Av alle bildene vi fikk inn laget vi denne kavalkaden….


Gaula 2019, LAKS 14kg (31lb), Nedre kåsen, Nordflå
Storlaks 14kg, elleville utras tatt på RR wobbler på Storelv i Gaula, 350 kubikk. Sesongens største og hardeste fight.

Info om lotteriet her
Med laks i fokus
klikk her for mer info
Matias sin første laks
Fluesnelle med vri