Namsen Salmon &Train Experience

En unik fiske og overnattingsløsning med verdens triveligste vertskap!!

Torger Haugen og Elizabeth Hamsund er vertskap!!


Namsen Laks & Tog opplevelser er et sted helt utenom det vanlige over Namsen på Bertnem bru.

Vi er å finne 30 km øst for Namsos og 15 km vest for Grong.Følg veibeskrivelsen og kjør ned til elva gjennom gården vår!

Her er det mulighet for overnatting i NSB’s sovevogn. Vi har også en ombygd spisevogn, bar/kjøkkenvogn og sanitærvogn. Her kan du sitte ute eller inne midt over Namsen og se laksen vake. Her kan du også leie fiske; enten fra båt eller land. Rolige omgivelser, med en helt unik atmosfære.

Fiske foregår her på Møklegårdsvaldet eller på Lilleberre.

Utenom fiskesesongen kan vi ta imot det meste av arrangementer.Spisevogna rommer 50 plasser. I tillegg er det bar med plass til godt over 30 stykker.I sovevogna er det 10 kupeer med 2 senger i hver og en liten vask. I hver ende av vogna er det toalett. Sanitærvogna som er koblet til sovevogna har toaletter og 2 dusjer og i tillegg er det et tørkerom her

Adresse: Sørsivegen 3314 7863 Overhalla Øysletta

Telefon: 414 52 535

E-post: namsen.train@outlook.com


Storøya Gård og Laksefiske

Laksefiske i elva Namsen. Disponerer valdet “Lilleøen/Storøya”.På nordsiden av Namsen, like ved Mælen, i Overhalla kommune.

Utleie av båter, hytter, campingvogner.4 soveplasser i hver hytte. Sittegruppe og enkelt kjøkken med kjøleskap og steke-muligheter. Sanitærvogn med toalett, vask og dusj. Felles gapahuk med grillmuligheter.

Ved bestilling ta kontakt med Mona Løe.

Adresse: Melavegen 477, 7860 Skage i Namdalen

Telefon: 907 21 870

E-post: mona_loe@hotmail.com