Vi starter opp planleggingen for Laksefiskelotteriet sesongen 2022


Vi har hatt stor suksess i tre sesonger med dette lotteriet og vi har vært utrolig heldige med sponsorer på premiesiden foregående år – Vi ønsker derfor å invitere sponsorer til å delta på premiesiden!! I 2021 deltok «Stageberg Gård» fra Stjørdalselva, Hembre Gård fra samme elv, Namsen Salmon & Train Experience, Braks AS – (vår kleslevradør) og IGJ Design !! Vi du/dere delta på sponsorsiden?? Send oss en mail på laksefiske.inorge@hotmail.no

Lotteriet er søkt godkjent av lotteritilsynet og følger oppsatt regelverk for smålotterier- vi har søkt for å selge inntil 1000 lodd til en pris av kr.100 pr lodd. Overskuddet brukes bl.a. til rekrutteringsarbeid innenfor laksefiske og drift av foreningen.

Vi håper så mange som mulig blir med å hjelpe oss å få dette til å bli et spennende lotteri for sesongen 2022. Hovedpremie blir som vanlig fiske og opphold i Namsen for inntil 30.000 kroner avtalt av vinner med tilbyder Torger Haugen og Elizabeth Hamsund ved Namsen Salmon & Train Experience.

Er du eller ditt firma interessert i å få fokus på dine tilbud/varer vald eller elv, ta kontakt med oss snarest! OBS: Sponsingen må være relatert til laksefiske.


8.november 2020 på togbrua: · Sesongen 2020 er for lengst over. Det største høydepunktet for våre gjester må utvilsomt være denne laksen på 21 kg. Rune Danielsen som fisker og Jacob Kleven som guide. Fiskerne var denne dagen på Valskrå hvor denne ruggen ble tatt. Namsens største laks 2020


Dette er hva vi har å tilby:

Vi har en god avtale med en av landets flotteste tilbydere: Namsen Salmon & Train Experience!! der Torger Haugen og Elizabeth Hamsund legger til rette for fantastiske opplevelser.

Hovedpremien i år blir som før; laksefiske og opphold for inntil kr.30.000 på denne fantastiske plassen midt i Norge!!

Vi åpner for salg av lodd 1.august 2021 og trekker vinnerne 20 desember i år!! Bindende påmeldinger som må betales fortløpende (innenfor 14 dager) fra du får betalingsinformasjonen. Digitale lodd på E-post

Vi håper så mange som vil kan delta og setter også i år en grense på inntil 10 lodd pr deltaker! Dette gir inntil 1 % vinnersjanse!!


Namsen Salmon & Train Experience

Namsen Elvenes Dronning. Vi tilbyr laksefiske i Namsen som er en av Norges beste lakseelver. I 2017 ble det tatt 9 storlakser på over 20 kg Vi disponerer 6 vald i elva, så her vil det være muligheter for enhver smak. Landfiske som flue/sluk/mark og båtfiske. Valdene er pr i dag Møklegårdsvaldet som vi eier selv og som brua går over. Likeledes samarbeider vi med Lilleberre som ligger litt ovenfor oss. Valdene Øvre Vibstad, Hektn og Nedre Vibstad ligger ca. 15 minutter kjøring fra brua i retning Namsos. I tillegg Klykken som vi har hver 4. dag. Valdene er varierende fra rolige områder til områder med raskere vannføring. Om dere ønsker guide er det også muligheter for det.