Lotteriet er avsluttet og trekning er foretatt: Disse har vunnet:

Hovedpremien kr. 30.000 i fiske og opphold: Per Gunnar Jansen, Ålesund

Stang levert fra Seeberg as : Kjetil Rasmussen, Haugesund

Bøker fra Matei Publishing : Håkon Vattøy Holmøy, Oslo

Skrin med wobbler: Erik Weisethaune fra Ewi-wobbler: Trondheim

Skrin med FC-spinnere fra FC-spinnere: Magnus Antonsen, Arendal

2 wobblere fra Wobblermakeriet: Marius Bergsmyr: Melhus

Vi gratulerer alle vinnerene og takker alle for deltakelsen denne gangen. Håper dere alle og litt til deltar neste år. Arbeidet med nytt lotteri starter straks over nyttår!


Send en bindende bestilling med navn, adresse. mobilnr. og antall lodd til (avsluttet)
Laksefiskekonkuranse@outlook.com (Klikk lenken)

NB!!-Når du har bestilt lodd, sender vi betalings-info for lotteriet i retur, Sjekk Søppel-/SPAM mappen din om du ikke har fått e-post om betalings-info – NB!!

Loddene må betales fortløpende på grunn av mange som vil ha lodd og vi har «bare» 1000 lodd! Førstemann til mølla prinsippet. Når alle lodda er solgt stenger vi for kjøp og uheldige/sene bestillere returneres innbetalinger!


Hovedpremie for 2023 fra Namsen Salmon an Train Experience

Vi har en god avtale med en av landets flotteste tilbydere: Namsen Salmon & Train Experience!! der Torger Haugen og Elizabeth Hamsund legger til rette for fantastiske opplevelser.

Hovedpremien også i år blir laksefiske og opphold for inntil kr.30.000 på denne fantastiske plassen midt i Norge!!

«Laksefiskelotteriet 2022» Gevinst er inntil èn ukes fiske med fullpensjon, eller fiske etter eget ønske hos tilbyder

Vil du kjøpe lodd, send bestilling på e-postadressen nedenfor: Kr. 100 pr lodd. Maks 10 lodd pr person, og vi selger inntil 1000 lodd. Betaling for bestilte lodd fortløpende fra 1.august og trekning 20 desember 2021. Gevinsten har en verdi på inntil 30.000 kr.

Inntekten for lotteriet går til dekning av premier og tilskudd til rekruttering innenfor laksefiske for unge og det kan søkes om midler fra overskuddet. Noe vil brukes til oppbygging av “Foreningen Laksefiske i Norge og driftsutgifter. Ingen har økonomisk gevinst av (les privat forbruk) av lotteriet og det er godkjent av Lotteritilsynet.

Namsen Salmon & Train Experience (Hovedpremie)

Namsen Elvenes Dronning.

Vi tilbyr laksefiske i Namsen som er en av Norges beste lakseelver.

I 2017 ble det tatt 9 storlakser på over 20 kg Vi disponerer 6 vald i elva, så her vil det være muligheter for enhver smak.

Landfiske som flue/sluk/mark og båtfiske. Valdene er pr i dag Møklegårdsvaldet som vi eier selv og som brua går over. Likeledes samarbeider vi med Lilleberre som ligger litt ovenfor oss.

Valdene Øvre Vibstad, Hektn og Nedre Vibstad ligger ca. 15 minutter kjøring fra brua i retning Namsos. I tillegg Klykken som vi har hver 4. dag.

Valdene er varierende fra rolige områder til områder med raskere vannføring. Om dere ønsker guide er det også muligheter for det.

Hovedpremien i år blir som før; laksefiske og opphold for inntil kr.30.000 på denne fantastiske plassen midt i Norge!!

Vi åpner for salg av lodd 1.august 2022 og trekker vinnerne 20 desember i år!! Bindende påmeldinger som må betales fortløpende (innenfor 14 dager) fra du får betalingsinformasjonen. Digitale lodd på E-post

Vi håper så mange som vil kan delta og setter også i år en grense på inntil 10 lodd pr deltaker! Dette gir inntil 1 % vinnersjanse!!

Fangst på togbrua: · Fra Sesongen 2020 Det største høydepunktet for våre gjester må utvilsomt være denne laksen på 21 kg. Rune Danielsen som fisker og Jacob Kleven som guide. Fiskerne var denne dagen på Valskrå hvor denne ruggen ble tatt. Namsens største laks 2020


Premie: 3 bøker: en premie fra Matei Publishing

Effektivt laksefiske

Den mest omfattende boken om laksefiske i norske elver! Sportsfiske etter laks med flue, sluk, mark og andre redskaper beskrives. Over 250 bilder og illustrasjoner gjør at boken fungerer som hjelpemiddel og oppslagsverk. Kombinasjonen av materiale om laksen og dens oppførsel i elven sammen med artige historier og praktiske fisketips gjør boken leseverdig både for nybegynneren og den viderekommene!

Jones Guide til Norge

En 170 år gammel klassiker i ny drakt. Boken gis ut i forbindelse med Villaksåret 2019. Tor Larsen er oversetter. Long Nguyen, en av verdens beste fluebindere, har gjort et like imponerende arbeid. Han har bundet alle de 20 illustrerte fluene fra originalen. Bilder av Long sine fluer presenteres over helsider i boken

Fluefiskeriets anvendelse i Norge

Fluefiskeriets Anvendelse i Norge var den første bok om fluefiske som ble skrevet på norsk.Forfatter er Robert D. Hutchinson. Nyutgivelsen inneholder originalteksten med råd til sportsfiskeren og bindebeskrivelser av de ørret- og laksefluer som Hutchinson anbefalte. I tillegg har nyutgivelsen forord av Jan Arhaug og etterord av Morten Harangen.


Premie Skrin med flotte FC-spinnere

Et skrin med et utvalg fantastiske FC-spinnere levert av Jan Pilgård: FC Spinner ApS – Salmon fishing made simple

“Den originale danske FC Spinner er for dig, der vil have bedste kvalitet og perfektion100% blyfri, håndbygget og udviklet i DanmarkFC Spinneren er varemærke og design beskyttet i det meste af Europa.Rettigheder varetages af Andersen & Partners”


Premie Flott laksefiskestang-12fot fra Seeberg

Lawson Atlantic Salmon S3 Aramid 3-delt 12 fot og kastevekt inntil 70 gram – Lawson Atlantic Salmon Aramid S3 er spesialutviklet for laksefiskere med særlig høye krav til stengene de bruker. Vi har laget stengene av japansk 46-tonnskarbon tilsatt en Aramid-blanding som gjør klingene 12 prosent sterkere enn om de var av rent karbon. Klingene er i tillegg coatet med et Aramid-belegg som gjør de langt mer motstandsdyktig mot slagskader.
Atlantic Salmon S3 kjennetegnes blant annet ved sin ekstremt gode spenst som gir presise og veldig lange kast der det er behov for dette. Den spenstige klingen tretter også ut laksen meget effektivt, og gjør at kampen med fisken blir langt mer nytelse enn slit. Følsomhet i laksefisket er viktig, og her kan vi garantere deg at forskjellen på bunn og napp vil være veldig tydelig. De fantastiske komponentene stengene er bygd opp av får Atlantic Salmon S3 til å fremstå nærmest vektløs. Dette, i kombinasjon med den velbalanserte klingen, gjør nå selv iherdig laksefiske til en nytelse for skuldre og rygg.
Den tredelte stangen leveres i et smakfullt og minimalistisk grågrønt design. Både kork, snellefeste og stang ringer er selvsagt av beste kvalitet på en av våre mest påkostede stangserier. Et tykt fløyelsfutteral og en Cordura-trukket stangtube sørger for sikker transport frem til fiskeplassen.

Hvis du skal velge en lengde til sluk og markfiske i de mellom til store elvene våre, så er det 12 fot som er allrounderen for denne kombinasjonen.


Premie fra EWi-wobbler

Fra siden til EWI-wobbler (Ikke i skrinet)

5 flotte wobbler fra Eivind Wiulsrød. EWI-wobbleren er håndlaget og svært fiskbare!

Modellene:
ewi-90 svartor rød gullglitter
ewi-90 svartor i rød/kobber
ewi-70 svartor gullglitter/fluor oransje
ewi-76 abachi blå/rød
ewi-76 abachi kobber

Wobblere fra forskjellige småprodusenter, som fremstår som rene kunstnere i faget, er blitt mer og mer populært i lakseelvene våre og vi har vært så heldig å få ett knippe fantastiske wobblere på premielisten vår


Premie fra Wobblermakeriet (levert av Tom-Erik Asplund)

To vakre ,svært fiskbare, håndlagede wobblere fra Wobblermakeriet

Denne har fått navnet NeonTrutta
Denne har fått navnet Rock’N’Roll
Begge som en premie.


Send en bindende bestilling med navn, adresse. mobilnr. og antall lodd til
Laksefiskekonkuranse@outlook.com (Klikk lenken)

NB!!-Når du har bestilt lodd, sender vi betalings-info for lotteriet i retur, Sjekk Søppel-/SPAM mappen din om du ikke har fått e-post om betalings-info – NB!!

Loddene må betales fortløpende på grunn av mange som vil ha lodd og vi har “bare” 1000 lodd! Førstemann til mølla prinsippet. Når alle lodda er solgt stenger vi for kjøp og uheldige/sene bestillere returneres innbetalinger!


Om flere skulle ønske å få sine produkter promotert gjennom “Laksefiskelotteriet 2023” ta gjerne kontakt på vår mail laksefiske.inorge@hotmail.no. Merk gjerne med “Lotteri”