Vi selger lodd for Laksefiskelotteriet sesongen 2023 fra 1.august

Loddene vil ha denne utformingen for 2023


Hovedpremie for 2023

Vi har en god avtale med en av landets flotteste tilbydere: Namsen Salmon & Train Experience!! der Torger Haugen og Elizabeth Hamsund legger til rette for fantastiske opplevelser.

Hovedpremien også i år blir laksefiske og opphold for inntil kr.30.000 på denne fantastiske plassen midt i Norge!!

«Laksefiskelotteriet 2022» Gevinst er inntil èn ukes fiske med fullpensjon, eller fiske etter eget ønske hos tilbyder

Vil du kjøpe lodd, send bestilling på e-postadressen nedenfor: Kr. 100 pr lodd. Maks 10 lodd pr person, og vi selger inntil 1000 lodd. Betaling for bestilte lodd fortløpende fra 1.august og trekning 20 desember 2021. Gevinsten har en verdi på inntil 30.000 kr.

Fangst på togbrua: · Fra Sesongen 2020 Det største høydepunktet for våre gjester må utvilsomt være denne laksen på 21 kg. Rune Danielsen som fisker og Jacob Kleven som guide. Fiskerne var denne dagen på Valskrå hvor denne ruggen ble tatt. Namsens største laks 2020

Namsen Salmon & Train Experience (Hovedpremie)

Namsen Elvenes Dronning.

Vi tilbyr laksefiske i Namsen som er en av Norges beste lakseelver.

I 2017 ble det tatt 9 storlakser på over 20 kg Vi disponerer 6 vald i elva, så her vil det være muligheter for enhver smak.

Landfiske som flue/sluk/mark og båtfiske. Valdene er pr i dag Møklegårdsvaldet som vi eier selv og som brua går over. Likeledes samarbeider vi med Lilleberre som ligger litt ovenfor oss.

Valdene Øvre Vibstad, Hektn og Nedre Vibstad ligger ca. 15 minutter kjøring fra brua i retning Namsos. I tillegg Klykken som vi har hver 4. dag.

Valdene er varierende fra rolige områder til områder med raskere vannføring. Om dere ønsker guide er det også muligheter for det.

Hovedpremien i år blir som før; laksefiske og opphold for inntil kr.30.000 på denne fantastiske plassen midt i Norge!!

Vi åpner for salg av lodd 1.august 2022 og trekker vinnerne 20 desember i år!! Bindende påmeldinger som må betales fortløpende (innenfor 14 dager) fra du får betalingsinformasjonen. Digitale lodd på E-post

Vi håper så mange som vil kan delta og setter også i år en grense på inntil 10 lodd pr deltaker! Dette gir inntil 1 % vinnersjanse!!


Premie:

Effektivt laksefiske

Den mest omfattende boken om laksefiske i norske elver! Sportsfiske etter laks med flue, sluk, mark og andre redskaper beskrives. Over 250 bilder og illustrasjoner gjør at boken fungerer som hjelpemiddel og oppslagsverk. Kombinasjonen av materiale om laksen og dens oppførsel i elven sammen med artige historier og praktiske fisketips gjør boken leseverdig både for nybegynneren og den viderekommene!

Jones Guide til Norge

En 170 år gammel klassiker i ny drakt. Boken gis ut i forbindelse med Villaksåret 2019. Tor Larsen er oversetter. Long Nguyen, en av verdens beste fluebindere, har gjort et like imponerende arbeid. Han har bundet alle de 20 illustrerte fluene fra originalen. Bilder av Long sine fluer presenteres over helsider i boken

Fluefiskeriets anvendelse i Norge

Fluefiskeriets Anvendelse i Norge var den første bok om fluefiske som ble skrevet på norsk.Forfatter er Robert D. Hutchinson. Nyutgivelsen inneholder originalteksten med råd til sportsfiskeren og bindebeskrivelser av de ørret- og laksefluer som Hutchinson anbefalte. I tillegg har nyutgivelsen forord av Jan Arhaug og etterord av Morten Harangen.


Premie

Et skrin med et utvalg fantastiske FC-spinnere levert av Jan Pilgård: FC Spinner ApS – Salmon fishing made simple

«Den originale danske FC Spinner er for dig, der vil have bedste kvalitet og perfektion100% blyfri, håndbygget og udviklet i DanmarkFC Spinneren er varemærke og design beskyttet i det meste af Europa.Rettigheder varetages af Andersen & Partners»


Her kommer premien fra Seeberg as

Det kommer flere premier etter hvert


Send en bindende bestilling med navn, adresse. mobilnr. og antall lodd til
Laksefiskekonkuranse@outlook.com

NB!!-Når du har bestillt lodd, sender vi betalingsinfo for lotteriet i retur, Sjekk Søppel-/SPAM mappen din om du ikke har fått e-post om betalingsinfo – NB!!

Loddene må betales fortløpende på grunn av mange som vil ha lodd og vi har «bare» 1000 lodd! Førstemann til mølla prinsippet. Når alle lodda er solgt stenger vi for kjøp og uheldige/sene bestillere returneres innbetalinger!