Laksefiskelotteri 2022 er avsluttet og trekning av vinnere er foretatt.

Disse 4 var de heldige vinnerene av lotteriet.

Hovedpremie opphold og fiske, etter eget oppsett, for inntil kr.30.000 på Toget ved Namsen Salmon & Train Experience Vinner : Kjell Holmøy fra Ålesund!

Premie En ukes fiske med hytte for 4 personer valgfritt i august på Storøya Gård og Fiske ved Namsen. Vinner: Kjersti Garberg fra Odda!

Premie overnatting med fiske for inntil 4 personer i perioden 18.august -21.august 2022 ved Stageberg gård ved Stjørdalselva. Vinner: Odd Inge Ringen fra Siggerud!

Premie Kniv fra den eminente knivkunstneren fra Sveriges Lappland, Patrik Nilsson og den gikk til Olav Nesbakken i Halden!!

Vi gratulere de 4 heldige og takker alle som har deltatt i lotteriet! Nå starter etterarbeidet og arbeidet med neste års lotteri . Håper vi ser mange av dere da på listene våre!!


Kveldsstemning på valdet Øvre Vibstad i Namsen. Fotograf Per “Perkele” Holmstad

Vi har en god avtale med en av landets flotteste tilbydere: Namsen Salmon & Train Experience!! der Torger Haugen og Elizabeth Hamsund legger til rette for fantastiske opplevelser.

Hovedpremien også i år blir laksefiske og opphold for inntil kr.30.000 på denne fantastiske plassen midt i Norge!!

«Laksefiskelotteriet 2022» Gevinst er inntil èn ukes fiske med fullpensjon, eller fiske etter eget ønske hos tilbyder

Vil du kjøpe lodd, send bestilling på e-postadressen nedenfor: Kr. 100 pr lodd. Maks 10 lodd pr person, og vi selger inntil 1000 lodd. Betaling for bestilte lodd fortløpende fra 1.august og trekning 20 desember 2021. Gevinsten har en verdi på inntil 30.000 kr.


Send en bindende bestilling med navn, adresse og mobilnr. og antall lodd til
Laksefiskekonkuranse@outlook.com

NB!!-Når du har bestillt lodd, sender vi betalingsinfo for lotteriet i retur, Sjekk Søppel-/SPAM mappen din om du ikke har fått e-post om betalingsinfo – NB!!


Fra ide til virkelighet!! Laksefiske midt i Norge med muligheter for storlaksen

E-mail: namsen.train@outlook.com

Telefon: 414 52 535

Adresse: Sørsivegen 3314, 7863 Øysletta (Klikk for kart)


Live fra Namsen

Premie nr 2 er flott: En ukes fiske med hytte for 4 personer valgfritt i august på :

Storøya Gård og Fiske

Laksefiske i elva Namsen. Disponerer valdet “Lilleøen/Storøya”.Nordsiden av Namsen, like ved Mælen, i Overhalla kommune.Laksefiske i elva Namsen. Disponerer valdet “Lilleøen/Storøya”.Nordsiden av Namsen, like ved Mælen, i Overhalla kommune.Utleie av båter, hytter, campingvogner.4 soveplasser i hver hytte. Sittegruppe og enkelt kjøkken med kjøleskap og stekemuligheter.Sanitærvogn med toalett, vask og dusj. Felles gapahuk med grillmuligheter

Melavegen 477, 7860 Skage i Namdalen

Ring for info/bestilling 907 21 870

Prisklasse: Rimelig

E-post: mona_loe@hotmail.com

Adresse: Melavegen 477, 7860 Skage i Namdalen (klikk for kart)


Premie nr 3 er flott og levert av Stageberg gård: Premien inkluderer overnatting med fiske for inntil 4 personer i perioden 18.august -21.august 2022

Stageberg Gård

Stageberg Gård ligger ved Stjørdalselva og har ca.1500 meter med laksevald. På valdet kan det fiskes fra begge sider av elven, uten motfiske.

Det er et vald som egner seg både til å fiske med flue, wobbler, sluk og mark. Det er også tillatt med fiske fra båt.

Valdet har to fine gapahuker med grillmuligheter. På gården er det eget gjestehus. Dette ligger rett ved elven og har 4-5 sengeplasser fordelt på to soverom. Eget toalett og dusj er i kjelleren på hovedhuset, 10 meter fra gjestehuset. Ellers er det både kjøkken og stue med det meste som trengs (Wifi, TV med Canal Digital, mikrobølgeovn, kjøleskap/frys, kaffitrakter osv). i gjestehuset.

Facebook https://www.facebook.com/stageberggard

Telefon 957 22 805

E-mail: susannedrageset@gmail.com

Adresse: Stageberg Gård, Mellomriksvegen 2325, 7525 Flornes (Klikk for kart)

Laksefiske i Stjørdalselva | Norske Lakseelver

Se mer her!! (klikk)


Trøstepremie:

Kniv fra den eminente knivkunstner fra Sveriges Lappland, Patrik Nilsson: Kniven er en spesiallaget kniv med rustfritt stål og er laget ene og alene til oss… (Må ikke forveksles med de 10 nummerert utgavene han tidligere laget for salg). Vi snakker om høy prisklasse, (ca 8000) og høy kvaltet)


En vakker sammensatt kolasj fra Fiskekameratene, redigert av Helge Storihle