Er avsluttet

TREKNING LAKSEFISKELOTTERIET 2023

Lodd 168 Bjørn Elveseter vinner pakke til Namsen Salmon & Train Experience(30.000)

Lodd 235 Ole Thomas Honfvander vinner Fluesnelle fra Jaktia Norge

Lodd 108 Frank Andre Paulsen vinner Tenkara fra Revir Oslo

Lodd 30 Bjørn Berntzen vinner Wobblerpakke fra Murto-Vaaput / Murto Wobblers Petri Rantanen

Lodd 284 Rune Kværna vinner pakke fra FC Spinner ApS – Salmon fishing made simple

Vi takker alle som var med på lotteriet og planlegger nytt lotteri som vi åpner i august 2024. Det er fantastisk moro å håndtere dette lotteriet, men utrolig mye arbeid. Inntektene går til å drifte “Laksefiske i Norge” pluss et fond vi har.

Vi håper mange følger oss og meld dere gjerne inn i “Foreningen Laksefiske iNorge som er en frittstående forening med egne statutter, styre og økonomi og laget for laksefiskere.

Send en bindende bestilling med navn, adresse. mobilnummer. og antall lodd til:

Laksefiskekonkuranse@outlook.com 

Send en bindende bestilling med navn, adresse. mobilnummer. og antall lodd til:

Laksefiskekonkuranse@outlook.com 

(Vi trenger opplysningen for å kunne ringe deg om du vinner og sende eventuell premie)

NB!!-Når du har bestilt lodd, sender vi betalings-info for lotteriet i retur, Sjekk Søppel-/SPAM mappen din om du ikke har fått e-post om betalings-info – NB!!

Loddene må betales fortløpende på grunn av mange som vil ha lodd og vi har «bare» 1000 lodd! Førstemann til mølla prinsippet. Når alle lodda er solgt stenger vi for kjøp og uheldige/sene bestillere returneres innbetalinger!

Unike opplevelser i hjertet av Namdalen – Namsen Salmon & Train Experience (nste.no): Laksefiskelotteriet for fiske 2024

Øvrige premier


Jaktia er Norges største butikkjede for jakt-, fiske og friluftsutstyr med butikker fra sør til nord. For oss er jakt, fiske og friluft en livsstil som handler om frihet, fellesskap, naturopplevelser og utfordringer.

I våre butikker finner du de beste produktene fra de mest kjente varemerkene. Vi har alt fra klær og støvler, stenger og sneller til våpen og ammunisjon. Jaktia’s filosofi er å tilby produkter, kunnskap, service og inspirasjon som gjør din jakt, fiske og friluftsopplevelse enda større.

For at du skal bli helt fornøyd strekker vi oss langt for å at du skal finne rett produkt ut ifra dine behov. Av oss får du råd, tips og kunnskap og du kan føle deg trygg på at du alltid vil ha tilgang på god service, montering og reparasjoner. Velkommen!

SAGE Spectrum LT

The SPECTRUM LT reel offering brings a sophisticated, high-performance drag system to an ultra light rigid frame. The One Revolution Drag Knob offers quick and precise drag settings and provides the kind of power and smoothness you’d expect from a large traditional drag system, only without the bulk or weight.

Rett fluesnelle i rett klasse!
Nydelig fluesnelle med mykt etui!!

Fem vakre håndlagede wobblere i flott skrin fra Murto- Vaaput

HÅNDLAGDE WOBBLERE – MED LIDENSKAP

Alle Murto-wobblere er håndlaget i Finland og er nøye designet og produsert for laksefiskere som fisker i forskjellige elver rundt om i Norden.

Murto wobblers har blitt produsert siden 1998, med et offisielt handelsnavn etablert i 2010. Til tross for at produksjonen startet tidlig, har de årlige volumene vært svært små. De produseres fortsatt i begrensede mengder og ulike varianter.

PremieBoksen har følgende wobblere (også sett på bildet nedenfor)

2xM90, 1xStor NRS, 1xFat NRS, 1x Murto DD in special NRS colour theme.

Hvert år produseres det en blanding av forskjellige modeller og farger og deres kombinasjoner, sikre et mangfoldig og utviklende utvalg. Noen modeller har imidlertid blitt klassikere og De forblir i produksjonsplanen fra år til år.

Petri Rantanen, født i 1983. En stolt trebarnsfar og en laksefiskeentusiast som elsker å lage wobblere og fiske med dem i Namsen i Norge og Tornionjoki, Muonionjoki, Kymijoki, Simojoki og andre lakseelver.

– En laksevobber er aldri klar – du må alltid være ivrig etter å utvikle, prøve, prøve på nytt og utvikle noe nytt. Så snart du tror du har knekt koden, lukker den mystiske laksen munnen og får deg til å tenke på alt igjen. Som wobbler gjør dette hobbyen veldig spennende, og når du endelig lykkes – også så givende.

Petri Rantanen, Murto Wobblers

 Vuorentausta, Finland Murto-vaaput (2323771-3) E-post: Info@murto-vaaput.fi

Livstidsgaranti
Gikk din favoritt Murto wobbler i stykker i et nett med en stor laks? Noen ganger kan det skje. Men ikke bekymre deg – du er dekket. Du kan sende wobbleren tilbake til Produsent for å få det sjekket og fikset gratis, bare portoavgifter påløper.


En svært spesiell fluefiskestang med en gammel fisketeknikk fra Japan!

Tenkara stammer fra de Japanske fjellene og er en over 300 år gammel tradisjon for å bedrive fluefiske på i Japan. Nøkkelord er: Lett, smidig og intuitivt.


Premie med flotte FC-spinnere og litt til fra Jan Pilgaard

Med FC Spinner får du verdens beste sluk til laks-, ørret- og rovdyrfiske!

Og hvert år er vi glade for å se fangstene som er gjort, på våre produkter.

Mange troféfisk fanges og det lages mange eventyr med vår sluk. Når det gjelder fiske, er det eneste som din neste fangst vil se, lokke som du presenterer i vannet!

Selvfølgelig bør du gå med et produkt i verdensklasse – hvorfor nøye seg med mindre?

Det kan være vanskelig å velge riktig redskap for laksefiske, og derfor har vi gjort det veldig enkelt og forenklet:

– Laksefiske gjort enkelt –

I tillegg til at FC Spinner er et førsteklasses produkt når det gjelder å fange fisk, er det noen flere funksjoner å nevne:

  • Produsert i Danmark
  • Bredt produktsortiment – dekker alle fiskeforhold
  • 100% blyfrie materialer – veldig bra for oss alle!
  • Håndbygget kvalitet
  • Unike deler – mange deler er laget av oss selv eller spesialdesignet for oss
  • Garanti – Hvis det er et problem med våre produkter, vil vi erstatte det uten å nøle
  • Unik fangstrekord – FC Spinner øker sjansene dine for neste drømmefangst!

Vår lidenskap

FC Spinner-teamet består av svært erfarne sportsfiskere, og vi er ekstremt lidenskapelig opptatt av å levere verdens beste spinner til sportsfiskere over hele verden.

Vi har selv erfart hvilken forskjell det kan utgjøre å ha riktig utstyr, og vi er 100% overbevist om at FC Spinner rett og slett er den beste i sitt slag, da den hekter opp masse troféfisk hver sesong.

Alle våre egne rekordfisker har blitt fanget på FC Spinner, akkurat som mange andre, og vi har derfor mange opplevelser og gode historier å fortelle om FC Spinnere.

Frilufts- og sportsutstyrsfirma

Kontaktinformasjon

Mobil: +45 24 82 12 51

E-mail: kontakt@fcspinner.dk

Nett-side: https://fcspinner.dk/