Guide til Laksefiske i Norge.

Vi lager den største og mest komplett guiden for laksefiskere i Norge, dette med å markere tilbyder av fiske(valdeiere) butikker, overnatting og spisesteder som kan være interessant for fiskere i ett norgeskart.

Målet er at fisker kan finne nye plasser å fiske, bruke kartet i planlegging og finne nye opplevelser, samt lett kunne komme i kontakt med tilbydere, da de er listet opp der med kontakt-info og link til hjemmesider eller facebookside.

Ønsker du å være i kartet som tilbyder? Vi tilbyr sesongens oppføring for kr.250,- For  dette får du/dere markering i kartet, med litt info, kontaktinfo og eventuelt link til egen hjemmeside/facebookside. (Se kart)

Vi presenterer alle nye i kartet via Facebooksiden vår etter at de er lagt ut i kartet, da når du ca 25.000++ (10 dobling i sesong) fiskere i målgruppen for Laksefisker i Norge.

Det skal ikke mange kunder til føre kostanden dekker seg selv!. Vi ønsker at dette skal være så rimelig som mulig slik at vi får samlet flest mulig i kartet.

Bestill under her eller  legg igjen navn og kontaktdata i skjemaet under, så tar vi kontakt om du har spørsmål eller annet. Vi er åpne for gode løsninger!!

Kurs Pris  
Fiskevald og grunneiere (Tilbyder på kart) NOK250.00 per År. Velg
Medlemskap NOK250.00 per År. Velg

Kontakt oss

Beskrivelse av tilbudet

Som tilbyder på Guiden til “Laksefiske Norge” gir du alle en mulighet til å finne frem til ditt vald/elv eller din butikk for fiskeutstyr o.a.

Ved å abonnere er ditt vald synlig på flere måter.: Brukeren kan gå direkte på “markør og klikke på den og få informasjon. Brukeren kan også klikke på detaljer på plakaten og få opp din nettside eller facebookside (det velger du). Ruteplanlegging til ditt vald fra “hvorsomhelst” er også lagt inn her.

Som abonent til kr 250

250 pr år får du din markør med opplysninger på kartet. Nettside eller facebooksiden din lagt inn under (knapper) “detaljer” og kjørerute til deg! Vi tar også gjerne i mot delinger fra ditt vald til vår facebookside.

Synes du dette er for dyrt? Se hva det koster å reklamere i tilsvarende media! Vi garanterer at kartet blir flittig brukt og blir verktøyet mange vil bruke!

Se kartet med noen prøvesteder: Kart

Vil du være med på kartet og trykker linken for betaling ,så er dette en sikker betalingsløsning for deg og for oss. Dersom du ønsker å betale direkte til konto kan du sende oss en E-post: Laksefiske.inorge@hotmail.no eller ta kontakt på telefon 962 24 964 eller sende oss en PM.

Vi trenger opplysninger om ditt vald (Hvor og navn) Hjemmeside, ev. Facebook-side slik at vi kan linke dette opp mot vår app og din markør i kartet. Din Logo eller et pent bilde fra valdet kan også brukes.