Styrets medlemmer pr 2024 og vi har plass til flere jenter...

 

Mona Løe

Melkeprodusent i Namdalen, har laksevald i Namsen, leier ut både båter og hytter.Laksefiske i elva Namsen. Disponerer valdet “Lilleøen/Storøya”.Nordsiden av namsen, like ved Mælen, i Overhalla kommune.

Marianne Borlaug Eriksen

Jobber innen gjenvinningsbransjen og er også sensor for de som skal ta fagbrev innen faget.
Har jobbet med presse/media i Holmenkollen under World Cup-
Har fiska i Gaula og i Vikaelvi i Vik i Sogn og er relativ fersk laksefisker. Bor i Kolbotn

Frode W. Dypå.

Administrator og styreleder . “Laksefiske i Norge” og leder for oppstarten av foreningen Laksefiske i Norge bor i Suldal 

Han har hele sitt liv hatt en brennende interesse for fiske og dyreliv, Har fisket fra han var 7år. og mange elver er besøkt. Han tar gjerne med seg “enhåndsen” og drar til fjells liksåvel som å fiske laks.

Stein Høye (Permitert)

Jobber i Forsvaret og er bosatt på Otta i Gudbrandsdalen. Har hatt laksefiske som en stor interesse og lidenskap helt siden hans bestefar tok han med på sine årlige turer til Surna. Stein har fisket i en rekke elver over hele landet og trives like godt i ei lita elv med smålaks som i større vassdrag med stor fisk.

Ronny Wollert Andreassen

Vesteråling bosatt i vakre Namdalen på Gartland i Grong kommune hvis store lidenskap er laksefiske/fiske generelt og jakt. Binder fluer for å bruke til fisket, som stort sett skjer med fluestang. Kan legge en dupp på et fjellvatn med mark.

Steffen Berntsen

Steffen er en meget habil laksefisker og har jobbet innenfor bransjen lenge og har mange fanget mange lakser i de fleste elven ei Rogaland.

Han er også helt i toppen av “Artsfisker”listen i Norge.

Steffen skal styre med våre ambassadører, holde styr på Snapchatten vår og YouTubeprifilen vår.

o.

 

Sverre Jorgen Romsdal 

Bor i Alta, så Altaelva er min barndoms elv. Fisket laks siden 6 års alderen,  jobber som Guide i Altaelva (ca 25 år) på sommerstid. Lever å ånder for villaksen’s ve og vel.😀 Har fisket en del ellers rundt i landet, Finnmark, Trøndelag og Scotland.

Meld deg inn i Norges største forening for laksefiske

© [2013] [Laksefiske i Norge] [FWD]