Fluefiske vs markfiske

posted in: Blogg | 0

Forfatter: Frode Kristiansen (Hentet fra Fiskeavisen.no)

Fluefiske i elv.

Fluefiskere hater markfiskere! Det er noe alle vet. Fluefiskere hater markfiskere fordi de driver matauk med eneste formål å fylle matlagrene for vinteren. Familien skal ha mat og det samme med hund, katt og rev. Markfiskere drikker hjemmebrendt og det er forklaringen hvorfor de ikke flytter på seg. Kommer det en markfisker hvor det oppholder seg en fluefisker, da drar fluefiskeren pga hølen blir ødelagt. Dette er en regel på lik linje med at det er en regel om at markfiskere kan ta opp flere laks enn det kvoten tilsier. Markfiskeren avliver ikke laks humant, det vet fluefiskeren. Laksen skal helst skalles ihjel. Det er iellefall det de ønsker, og det vet fluefiskeren. Fluefiskere vet at markfiskere av og til bli slukfiskere. Det er fordi de egentlig vil fiske med flue, men kan det ikke. Fluefiske krever hjerneceller. Fluefiskeren vet at det er lett å fiske med mark, og at markfiskere stemmer Rødt.

Følg oss på Facebook så får du gode tips om nye fiskeplasser, jaktområder og ledige hytter rundt om i landet.
Bøtte med mark.

Markfiskere hater fluefiskere! Det er noe alle vet! Markfiskere hater fluefiskere fordi de tror de er bedre enn alle andre. En markfisker som ser en fluefisker som leker med laksen for så å slippe den ut igjen vet at laksen en time senere flyter død i land på valdet lengre ned. På dette valdet fisker de ikke, de bare plukker laks. Slik er det bare. Fluefiskere drikker ikke, og om de drikker er det kun finere vin, dyr champagne eller pepsi max og det vet markfiskere. Fluefiskere blir ikke fulle, de blir bare brisne og skrytende. Dette er også forklaringen på hvorfor de skryter så mye om fisk de har mistet men egentlig aldri har hatt på. Fluefiskere opptrer også i flokk hvor de går sammen og skremmer fisk, det er derfor markfiskere går til de dårligste hølene når fluefiskerne kommer. Dette er en regel på lik linje med at det er fluefiskerne som har bestemt fiskereglene. Døgnkvote på en laks er jo greit når man ikke får laks. Fluefiskere stopper ut smålaks, det vet markfiskere. Markfiskere vet at det er lett å fiske med flue og at fluefiskere stemmer Høyre.

Markklyse.

Slukfiskere som bare fisker med sluk er amatører. Det vet både markfiskere og fluefiskere. Av og til treffer de en laks i bakhodet i et kast, og da kan den bli med inn på land. Kvinnfolk og unger kan kaste med sluk, men ikke mannfolk. Det vet fluefiskeren og markfiskeren. For markfiskeren er det imidlertid lov å fiske med sluk om man er for full til å tre på marken, det vet fluefiskeren.
Noen fisker med alle slags redskap. Markfiskere og fluefiskere synes de er vinglekopper og tas ikke med i gjengen. «Alt slags redskap fiskere» stemmer ikke, det vet alle markfiskere og fluefiskere.

Flue.